sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talven riemua!



Tämä blogipostaus tulee olemaan melko kuvallinen. Sillä - talvi tuli vihdoin kunnolla tänne Itä-Suomeenkin ja siitä riemusta riitti kuvattavaa. Lauantaina kävimme pitkällä kävelyllä raikkaassa pakkassäässä ja tänään sunnuntaina oli jo suorastaan pakko kaivaa esille pulkat ja rattikelkka. So much fun!


Talven tulon seuraamisen lisäksi olen riemuissani seurannut Emman suomen kielen taitojen kehittymistä. Tuntuu suorastaan uskomattomalta, että hän on ollut täällä vasta vajaa kolme kuukautta, mutta ymmärtää lähes kaiken tavalliseen arkeen liittyvän puheen. Ja mikä parasta, puhe taittuu mukavasti savon murteeseen.



Mitä opiskeluun tulee, on kaikilla neljällä perheen lapsella takana työntäyteinen viikko ja tulossa on toinen samanmoinen. Lotalla on koeviikko, Emma vääntää esseitä, Luukaksella on kokeita ja samoin Sallalla. Jopa minulla on tulevalla viikolla tentti. Joten, viikonloppuna on laitettu maapallon osia kohdalleen, ratkaistu yhtälöitä, kummasteltu keskiaikaa ja puhuttu kielillä :) ja pohdittu mielen saloja.

Näissä tunnelmissa: oikein ihanaa viikkoa kaikille! Nauttikaa talvesta, se on vain kerran vuodessa.


 











 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti